Skip to main content
Discapacitatopinio

Tornada “Inclusiva” a l’escola?

By 19 de setembre, 2021novembre 1st, 2021No Comments

‘Les famílies ens hem d’informar per altres vies, ens hem de moure per a saber què i com serà el nou curs escolar, com sempre, no ens ho posen fàcil’

Totalment d’acord amb l’escola inclusiva, però amb el suport necessari per a cada alumne. I totalment d’acord amb la continuïtat de les escoles d’educació especial per als alumnes que ho necessitin. Però aquest no és el tema del qual volem parlar avui.

Fa molts dies que sentim i llegim notícies sobre la tornada a l’escola: protocols que es portaran a terme, si hi haurà més professors, si es tanquen o s’obren línies a tal escola. Però, heu sentit cap notícia relativa a com serà el nou curs a les escoles d’educació especial? Els protocols per als alumnes amb discapacitat intel·lectual o si es destinaran més o menys recursos per a l’escola inclusiva? Com ja és habitual, la resposta és NO. Les famílies ens hem d’informar per altres vies, ens hem de moure per a saber què i com serà el nou curs escolar, com sempre, no ens ho posen fàcil.

Perquè l’escola inclusiva sigui un èxit, ha de venir acompanyada d’una societat inclusiva, a on les persones amb discapacitats i les seves famílies també siguin tingudes en compte.

 

Toni Romero

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share