Skip to main content

‘L’única manera de poder fer front a aquesta situació plena de mancances és que les mares i pares que tenim un fill amb algun tipus de discapacitat, ens empoderem’

 

Sempre pensem que tenir un fill amb discapacitat és complicat, sovint, el dia a dia, no ens deixa pensar de quina manera podem ajudar al col·lectiu i de retruc a nosaltres mateixos. Ajudar, col·laborar, reivindicar, paraules que les famílies estan fartes de sentir, i que de vegades, l’únic que ens impulsa és a abandonar la lluita. La força de la família no acaba en la intimitat de casa nostra, ni tan sols dintre de qualsevol organització. És difícil que el nostre col·lectiu s’uneixi, perquè tampoc ens ho posen fàcil.

Tenim una frase que no ens paren de repetir i que és la raó fàcil de justificar: “Manquen recursos”. Doncs davant d’aquesta frase, només tenim una solució, respondre amb una altra més contundent: “Manquen recursos, doncs pla B”. Si arribéssim a pensar que passaria si totes les famílies anessin a una, potser ens espantaríem i tot. L’única manera de poder fer front a aquesta situació plena de mancances és que les mares i pares que tenim un fill amb algun tipus de discapacitat, ens empoderem. Estar al capdavant de taules, i que sentin la nostra veu i opinió i així potser entendrien que vol dir “manquen recursos”

Ferran Felius

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share