Skip to main content
Discapacitatopinio

Oficina de Benestar i Família a Sant Cugat

By 31 d’octubre, 2021novembre 1st, 2021No Comments

Necessitem Oficina de Benestar Social i Família

a  Sant Cugat

 

Avui volem posar sobre la taula un tema que ens preocupa: la dificultat de tramitar sense desplaçar-nos fora de sant Cugat les gestions relacionades amb el Departament de Benestar Social i Família.

Són moltes les ocasions en que les famílies de persones amb diversos graus de discapacitat ens hem d’adreçar al Departament. Hi acudim per tramitar temes relacionats amb les prestacions econòmiques, les pensions no contributives, el reconeixement del grau de discapacitat, els títols de família nombrosa i monoparental i d’altres. Ara mateix, a Sant Cugat l’atenció al públic es fa a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament els dimecres de 9 a 13h amb cita prèvia. Considerem aquest horari totalment insuficient per atendre  les necessitats d’una ciutat com la nostra.  Aquest horari tan limitat fa que sovint haguem de desplaçar-nos a altres pobles com Cerdanyola, que sí que disposen d’oficina del Departament, que atén cada matí de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Per a les famílies amb discapacitats al seu càrrec, mantenir al dia i correctament tota la burocràcia és una tasca feixuga, que com a mínim es podria facilitar en part si es pogués fer sense sortir de Sant Cugat.

Des d’Acompanya’m Sant Cugat reclamem l’obertura d’una Oficina de Benestar i Família a la nostra ciutat.

Acompanya’m SatQgat

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share