Skip to main content
Discapacitatopinio

Discapacitat intel·lectual i esport

By 24 d’octubre, 2021novembre 1st, 2021No Comments

‘La pràctica esportiva permet treballar hàbits d’autonomia general, conceptes esportius com normatives, o de comportament’

 L’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual, a més d’aportar uns beneficis físics o psicomotrius com qualsevol esport, aporta a les persones que ho practiquen uns beneficis educatius i socials. La pràctica esportiva permet treballar hàbits d’autonomia general, conceptes esportius com normatives, o de comportament; així com permet treballar habilitats i relacions personals, l’autoestima o l’educació en valors, augmentar la independència, o sensibilitzar a la comunitat més propera i a la societat en general.

A més, gaudir d’un temps d’oci de qualitat millora la qualitat de vida de la persona en situació de dependència i també de la seva família, ja que els satisfà veure com gaudeixen, veure que fan activitats com la resta i a més els hi permet a ells disposar d’un temps per a poder gaudir-lo de la mateixa manera.

Acompanya’m Sant Cugat

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share