Skip to main content

“Aprofitem la força que dóna el conjunt. Hi ha molta feina a fer encara”

Actualment els pares i les mares amb “discapacitat a casa”, tenim una sensació agònica de deixadesa per part de la societat. Sovint són les formes i moltes altres actituds, els tràmits interminables cada cop que hem de gestionar alguna cosa pel nostre familiar, i d’altres, som nosaltres mateixos qui posem, sense ser conscients, aquestes barreres, pot ser degut al cansament de viure amb un sobre esforç diàriament a casa, a la feina, etc.

Des d’un prisma general podem agrair a les institucions pels canvis fets per afavorir la inclusió de totes les persones amb discapacitat, a les associacions per la feina feta i a les famílies per a fer del seu entorn i el i el nostre, un món millor.

Acompanya’m va néixer com a projecte per a poder donar suport a les famílies que creguin necessitar-ho, per a poder estar al costat i tenir una mica d’ajut a l’hora de mirar cap endavant sense por i poder baixar el cim de les muntanyes que pugem diàriament.

Aprofitem la força que dóna el conjunt. Hi ha molta feina a fer encara i de ben segur que junts, el camí serà menys difícil.

 

Toni Romero

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share